Katon maalaus

Toteutamme katon maalaukset kaikille katoille

Katon maalaus Turku

Kattomaalaus on suositeltavaa mikäli katon värisävy on haalistunut ja kiilto himmentynyt, tai maali hilseilee. Katon maalausta ei kannata tässä kohtaa enään siirtää, jotta isommalta kattoremontilta vältytään. Ammattilaisen toteuttama katonmaalaus antaa suojan ja näyttävän ilmeen silloin, kun katon rakenne on muuten hyvässä kunnossa. 

katon maalauKSET

Katon säännöllinen huolto pienentää katon kuormitusta ja antaa loistavan suojan vaihtuviin sääolosuhteisiimme. Katon pesu ja kattomaalaus oikeilla laadukkailla maaleilla sekä oikealla tekniikalla toteutettuna pidentää kattosi elämää ja antaa kodillesi suojan. Tarjoamme tarvittaessa nopean sekä ammattimaisen avun katon maalaukseen ja katon pesuun Kirkkonummen ja lähikuntien alueella kotitalouksiin, yrityksiin ja taloyhtiöihin.

Katon maalaukset tehokkaalla kalustolla

Katon maalauksissa apuna käytämme aina tehokasta ja nykyaikaista kalustoa. Maalaus nosturin avulla onnistuu vaivattomasti ja helposti myös haastavissa maalauskohteissa. Katon maalauksessa on tärkeää, että käytetään aina oikeaa tekniikkaa ja laadukkaita maaleja, jotta saadaan kestävä ja näyttävä lopputulos. Siksi me käytämme aina alan laadukkaimpia tuotteita, jotka on tarkoitettu kestämään pohjoisen haastavat sääolosuhteet. Katon maalauksen yhteydessä asennamme kätevästi vesikourut ja kattoturvatuotteet. Kauttamme saatte tarvittaessa myös muut katon kunnostustyöt tai remonttiarvion.