RAhoitus

Tilaa kattotyöt nyt ja maksa myöhemmin

Katon maalaus ja pesu rahoituksella Turun alueella

Kattoremontti on usein kallis investointi. Katon maalaus ja pesu voidaan toteuttaa myös rahoituksella! Näin ollen sinun ei tarvitse maksaa kaikkia kuluja kerralla, mutta kattosi saa nopeasti tarvitsemansa avun, olipa kyseessä pieni pesu tai katon kokonaisvaltainen remontointi.

Älä siirrä kattosi pesua, pinnoitusta tai remonttia yhtään pidemmälle. Autamme sinua neuvottelemaan valmiiksi parhaan mahdollisen rahoitusratkaisun kumppanimme OP:n rahoituspalvelulla.

Voinko maksaa katon maalauksen tai pinnoituksen kuukausierissä?

Kyllä voit. OP:n rahoituslaskurilla voit suunnitella maksutapasi itse. Rahoituksen voi maksaa kerralla ensimmäisen laskun yhteydessä ilman lisäkustannuksia. Voit myös valita itsellesi sopivan kuukausierän ja maksaa laskun sinulle sopivissa erissä. Pankki lähettää sinulle laskun kuukausittain, kunnes lasku on maksettu kokonaan.

Laske oma kuukausierä tai soita ja pyydä meiltä lisätietoa tulevalle katon huollolle!

Kattotyöt osamaksulla

Älä siirrä päätöstä, vaan ota yhteys kattoalan asiantuntijaan
Turussa. Tartu tilaisuuteen, hyödynnä OP:n rahoitus ja pyydä meidät kohteeseen tekemään ilmainen kartoitus.

Kattoremontti tai -maalaus OP:n rahoituksella

Laske tästä oma kuukausierä hankinnallesi! Hyödynnä OP:n rahoitusratkaisut katon uudistuksen tueksi.

Hae tarpeisiisi sopiva rahoitus

kk

Hae-painiketta napsauttamalla siirryt rahoituksen haku -sivulle, jossa voit hakea juuri sinulle sopivan summan haluamallasi kuukausierällä käyttöösi.

  • Rahoitus 2 500 – 30 000€
  • 1 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa
  • Joustava takaisinmaksu
  • Edullinen korko OP Prime + 6,95%-yks.
  • Laskutuspalkkio 7€/kk
  • Ei luoton perustamismaksua

Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 € luotolle on 8,74 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 %, (7,20 % 08/19), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 945,62 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 77 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

SULJE